Bouw mee met Tabinda Bouw mee met Tabinda
Doel: 1000 EUR

Mijn boodschap:
Hallo / Assalamu'alaikum :)

Welkom op mijn inzamelpagina! Ik doe mee met het 'bouwmee' project van Minhaj-ul-Quran.

Wat dit project inhoudt? het 'bouwmee' project in een notendop:

Minhaj-ul-Quran heeft recent de koopovereenkomst getekend voor een nieuw vestigingspand in Den Haag: 670 m2 met een bibliotheek, een gebedsruimte, klaslokalen, een cafe en een winkeltje. Een ruimte voor ontmoeting, onderwijs en spiritualiteit. Kortom, een nieuw pand met nieuwe mogelijkheden voor jong en oud!

Waarom ik meedoe?

Bijna iedereen kent wel een moment, een persoon of een plek die altijd een waardevolle en blijvende plek heeft gehouden in zijn/haar leven. Zo ook ik, Minhaj ul Quran is voor mij de plek waar ik ben opgegroeid en waar ik mezelf heb leren kennen. Minhaj ul Quran heeft mij kansen gegeven om me te ontwikkelen die ik noch thuis noch tijdens mijn studies heb gehad.

Niet alleen ik, maar honderden en duizenden bezoekers/vrijwilligers hebben de afgelopen jaren kunnen leren van de inspirerende cursusreeksen van het Minhaj Instituut, genoten van de jaarlijkse Mawlid Festivals, zich ontwikkeld tijdens het opzetten van nationale evenementen, bijgedragen aan projecten voor minderbedeelden in ontwikkelingslanden en rampgebieden, gereisd naar andere landen voor het bezoeken van educatieve bijeenkomsten en nog veel meer...

En eindelijk is het zover, eindelijk kunnen we nu samen iets betekenen voor een betere toekomst van Minhaj, waarin nog meer mensen nog meer mooie momenten kunnen beleven! Na jarenlange inzet krijgt Minhaj ul Quran de mogelijkheid om zich fysiek uit te breiden, Minhaj ul Quran groeit van van 80m2 naar 670 m2!

Maar dat kan niet zonder jouw en mijn bijdrage, dit project steunt namelijk volledig op donaties. Ik heb om te beginnen gekozen voor een inzameldoel van maar 1.000 euro. Moet wel lukken toch? Help je mij mee het realiseren van mijn inzameldoel?

Het kan nu erg simpel en snel, doneer via iDeal! Mocht je het bedrag contant willen doneren, mail mij dan (tabinda@mahmood.nl) of mail naar info@minhaj.nl

Voor meer info: http://www.minhaj.nl/bouw-mee-keuzes/minhaj-koopt-eigen-pand/

Alvast bedankt!
Tabinda


Doel: 1000 EUR
4%
Tot nu toe: 40 EUR

Het Project

Minhaj-ul-Quran heeft de koopovereenkomst getekend van een pand in Den Haag: 670 m2 met een cafe, een gebedsruimte, klaslokalen, een bibliotheek en een winkeltje. Een ruimte voor ontmoeting, onderwijs en spiritualiteit. Middels de campagne ‘Bouw Mee’ willen wij jou betrekken bij het realiseren van dit project!

Uitdaging

Nu rest ons de laatste uitdaging: het rond krijgen van de financien. Inmiddels is een bedrag van €60.000 overgemaakt.

Meer informatie: Minhaj koopt eigen pand | ‘Bouw Mee’ campagne | Zet jouw eigen campagne op