Bouw mee met Nassira Bouw mee met Nassira
Doel: 2000 EUR

Mijn boodschap:
Ik ben nogal pessimistisch ingesteld en niet gauw enthousiast te krijgen, bijvoorbeeld als er ingezameld wordt voor de zoveelste moskee, stichting, project of iets dergelijks. Ik heb van huis uit meegekregen dat er niets mooiers is dan het helpen realiseren van een moskee, ik zie echter de toegevoegde waarde van vele nieuwe moskeeën niet in en een donatie dient uiteraard verantwoord te zijn. De keuze om te doneren aan Minhaj-ul-Quran NL voor een veelbelovend en multifunctioneel alles-in-één pand (zie een beschrijving van de plannen) of een nieuwe 'Marokkaanse' moskee tegenover de 'Marokkaanse-maar-de-Imam-staat-me-niet-aan' moskee is voor mij snel gemaakt.

Ik ben dus voor het eerst ontzettend gedreven om te helpen bij een dergelijk bouwproject. De voornaamste reden om het project te steunen is niet eens zozeer dat er eindelijk een plek zal zijn waar alle lagen, leeftijden en culturen van de samenleving vertegenwoordigd zijn. Dat ik zeker geloof dat het een stap is op weg naar kennis, saamhorigheid en groei voor velen of dat er simpelweg veel meer activiteiten zullen plaatsvinden dan het rituele gebed is ook niet mijn belangrijkste drijfveer. Ik ben enthousiast omdat ik de prachtige mensen die erachter zitten ken en vertrouw. De bijzonder bescheiden vrijwilligers die zo graag de boodschap van onze geliefde Profeet (saw) op een juiste manier willen verspreiden dat ze met hun gedrevenheid en wilskracht bergen kunnen verzetten. De inspirerende en betrokken docenten die vastberaden zijn om persoonlijke groei teweeg te brengen en levens te veranderen in plaats van droge kennis te geven. Deze mensen weten hoeveel het vergt om sterke individuen neer te zetten in een land als Nederland en zijn bereid daar hard voor te werken. Ik vertrouw deze mensen mijn spirituele groei en toekomst alsook die van andere moslims in Nederland dan ook zeker toe.

Naast pessimistisch ben ik nogal lui. Ik leef zowat met het motto: doe ik het niet zelf, dan steun ik hen die het wel doen. Ik ben zelf niet ondernemend genoeg om een dergelijke plek te realiseren, dus in plaats van klagen dat de huidige moskeeën en stichtingen niet genoeg te bieden hebben voor de gemeenschap steun ik de initiatieven die dit wel doen. Meer dan vier jaar geleden heb ik een ontdekking van onschatbare waarde gedaan, ik heb kennis gemaakt met Minhaj-ul-Quran NL en nog steeds ontdek ik nieuwe geheimen en schatten. Als ik dan hoor dat er eindelijk een plek zal zijn waaruit er nog meer gerealiseerd kan worden kan ik het niet helpen om dolblij te zijn. Dolblij dat dit initiatief afkomstig is van Minhaj en het enige wat ik hoef te doen is financieel bij te dragen.

Ik hoop dat mijn pagina bij zal dragen aan dit project gezien we niet veel tijd meer hebben voor de inzameling. Mijn verzoek en tip: Bouw mee en help mij bij het realiseren van mijn inzameldoel voor het bouwproject door meteen een bijdrage te leveren. Klik op de groene balk hieronder om via iDeal te doneren. Mocht je het bedrag contant willen afgeven, mail dan naar info@minhaj.nl.
Je zult de zegeningen en voordelen direct verkrijgen in je leven en specifiek in de resterende paar centen die je nog over hebt nadat je een royaal bedrag hebt gedoneerd :-)
Je bent me nu waarschijnlijk erg dankbaar voor het geven van deze waardevolle tip, ik weet het...graag gedaan!

Voor meer info: http://www.minhaj.nl/bouw-mee-keuzes/minhaj-koopt-eigen-pand/

Met vriendelijk groet,

Nassira


Doel: 2000 EUR
34%
Tot nu toe: 665 EUR

Het Project

Minhaj-ul-Quran heeft de koopovereenkomst getekend van een pand in Den Haag: 670 m2 met een cafe, een gebedsruimte, klaslokalen, een bibliotheek en een winkeltje. Een ruimte voor ontmoeting, onderwijs en spiritualiteit. Middels de campagne ‘Bouw Mee’ willen wij jou betrekken bij het realiseren van dit project!

Uitdaging

Nu rest ons de laatste uitdaging: het rond krijgen van de financien. Inmiddels is een bedrag van €60.000 overgemaakt.

Meer informatie: Minhaj koopt eigen pand | ‘Bouw Mee’ campagne | Zet jouw eigen campagne op